Open Dag TTS Swifterbant groot succes

 

Afgelopen zaterdag, 13 juni organiseerde TTS in Swifterbant de ‘Open Dag’ De weergoden leken TTS Swifterbant eerst niet goedgezind maar later brak de zon door en werd het gezellig druk op het terrein aan De Kolk. De belangstelling was groot van geïnteresseerde chauffeurs, fleetowners, collega-ondernemers en vervoerders.  

Er was veel te zien bij TTS Swifterbant. Verschillende transporteurs en andere bedrijven hadden hun mooiste combinaties in Swifterbant opgesteld. Zo stonden er op het voorterrein 2 Kraker-schuifvloertrailers waarvan een exemplaar uit de verhuurvloot van MFTC. Verder waren er binnen verschillende combinaties van AB Texel geplaatst. Ook was er een kipper, geplaatst door Van der Peet, te bekijken. Flevosap plaatst niet alleen een voertuig, maar ook een kraampje waar de bezoekers de verschillende sappen konden proeven.   

Cargo Floor was vertegenwoordigd om uitleg over de werking van het schuifvloersysteem te geven, waarbij een demonstratie werd getoond met het type CF-500. Asproducent SAF toonde een asmodel en gaf daar uitgebreid aandacht over. Ook bedrijven als A1 Automotive en Continental gaven acte de présence. Een veelgehoorde opmerking onder de ongeveer 200 personen die het bedrijf bezochten, was dat ze onder de indruk waren de expertise en specialismen van TTS Swifterbant. Voor de medewerkers, die enthousiast vertelden over hun werkzaamheden, was dit ook een goede opsteker.  

Er zijn maar weinig momenten waarop een kind dat kan zeggen en een ouder het nog prachtig vindt ook. Bij TTS Swifterbant kregen kinderen de kans om een heuse trailer te voorzien van kleurige beschilderingen. En dat leverde mooie plaatjes en tevreden gezichtjes op! Hier een kleine impressie van de dag.

Meer foto's zijn te vinden op www.ttsswifterbant.nl en de facebook pagina van TTS Swifterbant.

 

DEEL HET