Nieuwe Flexitrailer van D-TEC vanaf mei

Vanaf mei levert D-TEC haar Flexitrailers LS & HD uit in dit nieuwe jasje. D-TEC voerde bij deze update meerdere kostenoptimalisaties door, dit naar aanleiding van de feedback van klanten van de chassisproducent. Ten opzichte van het basisontwerp, is de vernieuwde Flexitrailer flink gewijzigd.  

Zo zijn de achterlichten meer in het chassis weggewerkt, waardoor de schadekans is verminderd. Er worden nu looprollen toegepast om het achterstuk van het chassis soepel uit te kunnen schuiven. De nieuwe Flextrailer heeft dichte zij-afscherming, zodat hier reclame op aangebracht kan worden.

Verder konden de D-TEC constructeurs een gewichtsbesparing realiseren, die in combinatie met  BPW-assen kan oplopen tot 70 kg. De dieper gemonteerde bloklampen zijn voorzien van  led-verlichting.

Daarnaast biedt D-TEC nog een aantal nieuwe opties, waaronder de D-TEC flipoverconsole, zodat er geen vulblokken meer nodig zijn. Klanten kunnen kiezen uit een remsysteem van Wabco of van Knorr. Bij de Flexitrailer LS kan de chauffeur bij het vervoer van een twintig voets container, deze centraal stellen op het chassis, voor een betere aslastverdeling. Klanten kunnen tot slot kiezen voor schijfremassen van BPW.

DEEL HET