Nieuwe Double Deck opleggers voor Zeeman

Naast de eerder geleverde Smartbox Plancher voor Zeeman heeft Burgers Carrosserie ook twee 3-assige Double Deck opleggers voor Zeeman gebouwd. Zeeman is al in het bezit van enkele Double Deck opleggers en breidt de vloot uit met deze 3-assige, starre opleggers.

Deze Double Deck opleggers zijn onder andere voorzien van een PIEK! gecertificeerde Multi-deck liften zijn op het bovenste laadniveau de LED-verlichting in het dak geïntegreerd.

De opleggers zijn tevens geschikt om in een LZV combinatie te worden geplaatst. Zeeman gaat deze Double Deck opleggers inzetten op de ritten naar Zuid-Europa waar ze de Distributiecentra in Frankrijk en Spanje moeten bevoorraden.

SITL

Burgers Carrosserie is van 14 tot 16 maart vertegenwoordigd op de internationale transportbeurs SITL in Parijs. Op de beurs os het bedrijf, samen met de Belgisch/Franse importeur Econor, aanwezig met een 3-assige Double Deck oplegger van klant PKM. De SITL beurs is volgens Burgers een samenkomen van iedereen die werkt en gespecialiseerd is in transport, logistiek en supply chain management.

DEEL HET