Nieuw: Nooteboom Manoovr Ballasttrailer

Tijdens de Transport Days van Nooteboom in Wijchen presenteert deze trailerbouwer een aantal noviteiten. Eén daarvan is de Manoovr ballasttrailer. 

Deze MPL-97-06 is een semi-dieplader die is uitgerust met compacte pendelassen. Hierdoor ontstaat er een bijzonder lage laadvloer van minimaal 780 mm. De maximale aslast bedraagt standaard 12 ton per as. Daarmee  vormt deze noviteit een belangrijke aanvulling van het Nooteboom programma voor het vervoer van kraanballast binnen het zogenaamde 100-tons netwerk.  De lagere laadvloer betekent veiliger werken en bovendien meer stabiliteit op de weg.

De hoogte wordt steeds belangrijker en grote klanten als Wagenborg Nedlift en Peinemann Kranen hebben inmiddels ingezet op de nieuwe Manoovr ballasttailer. Beide bedrijven hebben zojuist deze nieuwste Ballastrailer in gebruik genomen. Peinemann heeft deze Ballasttrailer specifiek aangeschaft voor het vervoer van de kraandelen voor hun LTM1750. Wagenborg Nedlift zet deze met name in voor haar Terex AC500-2. In totaal heeft Wagenborg Nedlift 3 stuks MPL-97-06 voor vervoer van ballast aangeschaft. 

DEEL HET