Krone opent in Rotterdam en vernieuwt in Werlte

Krone opende kort geleden een nieuwe importvestiging in Rotterdam. Het nieuwe gebouw is van alle gemakken voorzien en biedt werk aan verkoop, onderdelen en aftersales afdelingen van de Duitse trailerbouwer, in totaal negen mensen.

De afgelopen jaren is Krone fors gegroeid op de Nederlandse markt. Het merk zet jaarlijks naar eigen zeggen een kleine 4.000 trailers af in ons land, goed voor een marktaandeel van circa een derde. Daarmee mag Krone zich marktleider noemen.  Krone zegt jaarlijks ook zelf zo'n 250 gebruikte trailers te verkopen in Nederland. Met Krone Fleet heeft het merk nog eens 800 trailers op de weg in de verhuur.

Werlte

In Duitsland breidt Krone de vestiging in Werlte uit. Er was al een nieuw gebouw gerealiseerd om gebruikte trailers voor verkoop geschikt te maken. Er komt nog een nieuwe hal bij waar chassis van een beschermlaag worden voorzien. Zo'n installatie had Krone al, maar de technieken zijn volgens het bedrijf zo ver verbeterd, dat een nieuwe installatie nodig is. Met de investeringen in Duitsland is tussen de 35 en 40 miljoen euro gemoeid. 

DEEL HET

Meer over...