Kraker SafeRoof ook voor retrofit

 

De Kraker SafeRoof is een systeem waarbij de chauffeur veilig vanaf de grond de lading kan afzeilen. Het systeem werkt veilig en snel met een druk op de knop. Nieuw is dat het nu ook retrofit op bestaande trailers te monteren is, zelfs van andere merken.

 

De Kraker SafeRoof is een eigen ontwikkelking van Kraker Trailers.  Modificaties aan het dak kunnen eenvoudig en snel worden doorgevoerd. Het SafeRoof kent een korte productietijd en in geval van onderhoud of reparatie zijn onderdelen bij Kraker Trailers, bij partners KTTC (Kraker Truck & Trailer Care in Nisse) en TTS Swifterbant op voorraad. Ook bij de overige door Kraker gecertificeerde servicepunten in Europa kan men terecht voor reparatie en onderhoud aan de SafeRoof.  

 

Kraker SafeRoof is in de praktijk getest onder alle mogelijke omstandigheden en met verschillende ladingen. Alle tips van chauffeurs zijn meegenomen in de verdere ontwikkeling van het dak en het resultaat is de SafeRoof 2.0. Bij het sluiten van het dak wordt het zeil automatisch strakgespannen en vergrendeld. De bediening gebeurt met een afstandsbediening of met de drukknop.

 

Bij onverwachte stroomuitval is er altijd nog handbediening mogelijk. De SafeRoof kan dus altijd worden gebruikt. En dat is een belangrijk pluspunt van dit door Kraker Trailers ontwikkelde dak, zeker in vergelijking met soortgelijke daken die op de markt zijn.

 

De chauffeur kan het SafeRoof met de afstandsbediening in werking stellen. Het dak wordt dus geopend en gesloten zonder dat de chauffeur hiervoor op het bordes of op de trailer hoeft te klimmen. Zodoende biedt het SafeRoof veel tijdwinst. Dit maakt het SafeRoof een slim, snel en veilig alternatief voor standaard rolzeilen.  

 

Het SafeRoof van Kraker Trailers heeft een CE-keurmerk. Nieuw is dat het systeem voortaan ook op bestaande gebruikte opleggers gemonteerd kan worden. Kippers en moving vloor trailers van ieder merk komen hier voor in aanmerking.

 

 

 

 

DEEL HET