Kögel toch naar de BedrijfsautoRAI

Op de BedrijfsautoRAI 2015 zouden aanvankelijk 'de grote drie' op trailergebied niet deenemen aan de beurs. Daarmee worden Schmitz, Krone en Kögel bedoeld. Laatstgenoemde is nu echter toch van de partij dankzij de deelname van Truck & Trailer Groep Nederland aan de BedrijfsautoRAI 2015.

Truck & Trailer Groep Nederland was al langer partner van Kögel maar sinds 1 september is dit bedrijf officieel dealer van Kögel Trailers in ons land. De overeenkomst werd dinsdagmiddag bekrachtigd met een handtekening op de beurs Transport Compleet in Gorinchem.

Truck en Trailer Groep Nederland heeft 26 service vestigingen waardoor er een fraai landelijk netwerk is. Het bedrijf heeft daarnaast vier eigen onderdelen depots op centrale plaatsen in het land.

Voor het merk Kögel is de nieuwe samenwerking een belangrijke stap in het verder uitbouwen van het merk in ons land. Er wordt gewerkt aan een nieuwe demovloot waardoor de zichtbaarheid belangrijk vergroot zal worden. Kögel biedt en fraai en uitgebreid programma met de bekende schuifzeil opleggers, de nieuwe Pur Ferro koeltrailers en kastentrailers. Belangrijk voor de Nederlandse markt is de verzwaarde 'Benelux' uitvoering van de schuifzeil oplegger die geschikt is voor een schoteldruk van 15 ton.

 

 

DEEL HET