Kögel Flexbox: Modulaire compacte opbouw

Online shopping en met name het online bestellen van boodschappen lijkt een hele nieuwe markt aan te boren. Na Schmitz gaat nu ook Kögel- Humbaur opbouwen leveren voor bestelwagens.

Het online bestellen van boodschappen zorgt voor een grote vraag naar bestelwagens met een aparte, vaak geïsoleerde opbouw die ook voorzien kan worden van transportkoeling. Voor Kögel en moederbedrijf Humbaur een prachtige ontwikkeling die helemaal past bij hun business. In tegenstelling tot andere spelers op de markt voor transportmaterieel beschikt Humbaur namelijk ook over een eigen productiefabriek voor lichtere aanhangwagens. De nieuwe Flexbox wordt dan ook nadrukkelijk gepresenteerd als laadbak voor zowel de bestelwagen als voor de eventuele aanhangwagen. Tijdens de presentatie werd er zelfs al een doorlaad combinatie getoond.

De laabakken worden volgens een modulair principe opgebouwd uit PurFerro panelen die ook gebruikt worden voor de grote Kögel koeltrailers. Dit is een 100 procent CFC vrij materiaal met een polyurethaan foam kern. Dit zorgt voor een optimale isolatie. 

De laadbakken worden geleverd met een gegalvaniseerd stalen tussenframe voor een optimale passing op het bestelwagenchassis.

 

DEEL HET