Hertoghs opleggers voor Bosma Heerenveen

Bosma Logistiek uit Heerenveen heeft twee Hertoghs schuifzeilopleggers in bedrijf genomen. De opleggers zijn voorzien van twee-tons Dhollandia laadkleppen en negen tons BPW assen met schijfremmen.

De opleggers hebben een vloerhoogte van 1.280 mm en zijn uitgerust met 385/65/R22,5 banden en wielen. De vloer bestaat uit 28 mm hardhouten profielen die in lengterichting gemonteerd zijn. De vloerdelen ondersteund door stalen gegalvaniseerde omega profielen. 

Op het chassis staat een robuuste schuifzeilopbouw bestaande uit een versterkt kopschot met 4 staanders en plywood beplating. Er zijn drie stalen rongen per zijde en aan de achterzijde zijn er vlakke opdekdeuren, voorzien van dubbele onderbouwsluitingen. Verder is er een stalen schuifkapconstructie welke van achter naar voor geopend kan worden. 

Bosma Logistiek zet de opleggers in voor het vervoer van gevaarlijke stoffen, maar ook van meubelpanelen en meubilair. Het bedrijf bestaat al sinds 1923 en is sinds 2005 gevestigd in Heerenveen op industrieterrein Nijehaske. 

DEEL HET