Heisterkamp Truck & Trailer Service wordt lid van Fleetrepair

Heisterkamp Truck & Trailer Service in Oldenzaal heeft voor Fleetrepair gekozen om goed voorbereid te zijn voor een professionelere afwikkeling van truck- en trailerschades, zegt het bedrijf.

Heisterkamp verwacht een groeiende schade stimulering: “Door lid te zijn van een landelijk netwerk kunnen we beter inspelen op de stimulering door verzekeraars. Wij hebben bewust gekozen voor Fleetrepair vanwege de professionele automatisering. Daarnaast verwachten wij als onderdeel van de keten onze markt te kunnen verbreden. Trucks en Trailers die on Oldenzaal komen voor schadeherstel hebben ook onderhoud nodig.”

Heisterkamp Truck & Trailer Service in Oldenzaal is onderdeel van Heisterkamp Transportation Solutions. Het bedrijf is landelijk en internationaal actief en beschikt over een Breakdown Service 24/7 met een netwerk van meer dan 15.000 servicepartners in Europa.

Dit netwerk zorgt volgens het bedrijf niet alleen  voor de eigen vloot, maar ook voor de vloot van derden. Daarnaast heeft Heisterkamp het voordeel dat zij ook zorg kunnen dragen voor vervangend vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: techniek@heisterkamp.eu

DEEL HET