Heisterkamp importeert Tomlift en Tomlock

 

Heisterkamp Truck & Trailerservice is importeur voor Tomlift en Tomlock voor Nederland en België. Het gaat hierbij om een systeem waarbij een standaard oplegger aangepast kan worden voor huckepack verkeer.

Tomlift is een volledig Duits product waarmee bestaande opleggers eenvoudig aangepast kunnen worden voor huckepack vervoer. Vrijwel alle opleggers zoals schuifzeil- koffer- koel of megatrailers kunnen door Heisterkamp Truck & Trailerservice worden aangepast met het Tomlift systeem.

Het systeem bestaat uit een montage set waardoor er geen aanpassingen aan het bestaande chassis of aan de vering plaats hoeven te vinden. Het systeem is TÜV goedgekeurd en zowel ISO als CE gecertificeerd. Verder is het systeem geschikt voor trailertypes P380, P390 en P400. De omgebouwde opleggers worden voorzien van de ILU codering.

Het Tomlift systeem heeft een maximaal eigen gewicht van ca. 315 kg. Het systeem is demonteerbaar en daarmee herbruikbaar. Hiermee biedt Heisterkamp Truck & Trailerservice vervoerders de mogelijkheid om snel in te spelen op vragen uit de markt naar intermodaal vervoer zonder meteen nieuw materiaal aan te hoeven schaffen. Deze oplossing is niet alleen een kleinere investering, het scheelt ook levertijden. 

Tijdens Transport Compleet in Hardenberg toont Heisterkamp Truck & Trailerservice een demotrailer op het buitenterrein. Deze is tevens voorzien van het Tomlock veiligheidssysteem voor opleggers tegen inbraak via de achterdeuren.

 

 

DEEL HET