GS Meppel dieplader voor Roelinga BV Drachten

GS Meppel heeft een vier-assige dieplader aanhangwagen afgeleverd bij Roelinga BV in Drachten. De nieuwe dieplader wordt ingezet voor het vervoer van wegenbouw materieel zoals walsen en een complete asfaltset.

De dieplader is door GS Meppel geheel overeenkomstig de wensen van de klant gebouwd met veel aandacht voor detail en voor ladingzekering. Zo is er om de meter een gebogen bevestigingspunt aanwezig in de hoofdliggers voor de bevestiging van sjorkettingen. Verder zijn er aan weerszijden zes zware vloerringen aangebracht. Drie RVS kasten met schuiflades bieden plaats voor alle spanbanden, kettingen en spanners.

De aanhangwagen is uitgerust met een verbreedbare vloer door middel van houten balken. Doordat de oprijkleppen hydraulisch verbreed kunnen worden is de dieplader geschikt voor machines tot 3,5 meter breedte. Om die reden is de aanhangwagen ook uitgevoerd met verbreedbare breedteborden met verlichting. De aanhangwagen is geschikt voor maximaal 36 ton eigen gewicht en heeft een laadlengte van 9,25 meter. De triangel is omkeerbaar uitgevoerd en heeft zowel een 40 mm als een 50 mm trekoog. 

Opvallend is het hoge afwerkingsniveau met drievoudige geïntegreerde achterlichten en extra contourverlichting rondom.

 

DEEL HET