European Trailer Care in Hardenberg

European Trailer Care staat volgende week op de Transport Compleet vakbeurs in Hardenberg. Dit jaar wordt de eerste aanzet gemaakt voor een European Trailer Care plein. De stand zal vast bezet gaan worden door vier leden samen met vertegenwoordigers van de vereniging. Tevens kunnen uiteraard de overige leden hier terecht om hun klanten en leveranciers te ontvangen. De vier deelnemende bedrijven zijn: MSC met vestigingen in Coevorden, Emmen en Nieuwe Pekela, Bos Trailerservice uit Barneveld, TTS Groep met vestigingen in Akkrum, Sneek, Heerenveen en Lochem en ons kersverse nieuwe lid TTS uit Swifterbant.

Naast de leden die op het European Trailer Care plein staan, zijn er uiteraard ook leden die met een eigen stand vertegenwoordigd zijn in Hardenberg. Dit zijn: ETTC met vestigingen in Holten en Duiven, Bouwheer uit Zeewolde en Rekos uit Almelo.

Op stand 604 kunt u terecht voor alle informatie betreffende onderhoud en reparaties aan uw wagenpark. Ook voor informatie over complete fleetmanagement en onderhoudscontracten kunt u terecht op de stand van European Trailer Care.

DEEL HET