Elenbaas nu ook importeur van Ekeri

Carrosserie Elenbaas is door de Finse trailerbouwer Ekeri uitgekozen voor het vertegenwoordigen van hun trailers op de Nederlandse markt. Met de trailers van Ekeri kan Elenbaas zijn klanten en nieuwe relaties naar eigen zeggen nog beter helpen bij het vergroten van hun efficiëntie. Elenbaas neemt tevens de aftersales en onderdelenverspreiding voor onze rekening.

Ekeri is Europees marktleider in laadbakken en opleggers voor zijbelading. Door middel van een slim systeem kan de hele zijkant van een trailer opengeklapt worden. Het wordt zo heel makkelijk om lange lading, grote kisten en fragiele lading te laden en lossen.

Carrosseriebedrijf Elenbaas is al langer actief op de trailermarkt. Sinds 2010 is het bedrijf uit Poortvliet ook importeur van de koeltrailers van Lamberet uit Frankrijk.

Evenals Carrosserie Elenbaas is Ekeri, opgericht in 1945, een familiebedrijf. De derde generatie van de familie is via het managementteam bij het bedrijf betrokken. Matti Laurila heeft de dagelijkse leiding over het bedrijf. Al meer dan zeventig jaar werkt Ekeri aan het ontwikkelen van trailers die ‘Easy Loading’ mogelijk maken.

Laurens Elenbaas wordt verantwoordelijk voor de verkoop van de Finse trailers. 

DEEL HET