Elenbaas dealer voor Palfinger Zuid Oost Nederland

Carrosseriebouwer Elenbaas is officieel dealer van het volledige Palfinger productgamma voor de regio Zuid-West Nederland. Wij verzorgen nieuwbouw, aanpassingen en onderhoud van o.a. autolaadkranen, hout- en schrootkranen en meeneemheftrucks.

Haakarmsystemen werken op basis van hydrauliek en pneumatiek. De systemen zijn vanuit de cabine van een vrachtwagen te bedienen. De keuze voor een bepaald haakarmsysteem hangt dan ook af van de specifieke eisen en wensen. Haakarmsystemen bieden de juiste oplossing om een container snel en gemakkelijk op te trekken, af te zetten of te kippen. Elenbaas maakt gebruik van de systemen van Palfinger. De bewegende delen zijn gemaakt van KTL-coating (Kathodische Tauch Lackierung). Deze beschermingslaag zorgt, samen met de juiste voorbehandeling, voor dé optimale corrosiewering.

De high speed extension verhoogt de snelheid van de arm. Hierdoor kunt u sneller en efficiënter werken. De verschillende stabilizers van het High Performance Stability Control System maken het mogelijk optimaal gebruik te maken van de liftcapaciteit. Ook maakt het systeem werken in nauwe, beperkte ruimtes mogelijk.

Paltronic 50 is het elektrische besturingssysteem van de kraan. Druksensoren op de cilinder zenden informatie over de belasting van de kraan naar de Paltronic. Positiesensoren zenden informatie over de positie van het armsysteem, het zwenkwerk en de afstempeling naar de Paltronic.

Alle belangrijke info over de kraan kunt u inzien in de mail control console. Een digitale indicator geeft de opererende uren aan. Ergonomische hefbomen en optionele verlichting zorgen volgens Elenbaas voor veiligheid en comfort.

DEEL HET