Drie Kögel schuifzeiltrailers voor Timtex

Timtex Transport uit Amsterdam heeft onlangs drie Kögel schuifzeiltrailers in de BeNeLux uitvoering aangeschaft. Timtex is actief in transport, lucht- en scheepvaart, maar ook in de opslag van goederen.

Ook bij Timtex is door de huidige economische groei, de drukte fors toegenomen. De deal werd gesloten in samenwerking met de officiële Nederlandse importeur van Kögel trailers en Truck & Trailer Groep Nederland B.V. Piet en Marcel Visser kozen voor het merk vanwege de kwaliteit maar ook voor de flexibele houding van de Nederlandse importeur in het hele aankoopproces. Naast de aanschaf is ook het hele aftersales traject geregeld middels een onderhoudscontract. Verkoopadviseur Jeroen Smit van Truck & Trailer Groep Nederland heeft de trailers in Timtex-huisstijl, afgeleverd. 

Timtex Transport

Timtex Transport werkt met een modern wagenpark dat voor 70 procent wordt ingezet in stukgoedverkeer. Het bedrijf rijdt dagelijks met tautliners en kastentrailers op Duitsland, België en Frankrijk. Het materieel waarmee Timex Transport werkt, voldoet aan de nieuwste milieuwetgeving waardoor ontvangers binnen de milieuzones zonder problemen kunnen worden bevoorraad. Qua uitvoering verschilt het wagenpark zowel in maat als in gewicht, waardoor er van 1 kg tot 25 ton per rit kan worden vervoerd. Voor internationaal verkeer wordt gebruik gemaakt van zowel motorwagen/ aanhangwagen als trekker/oplegger combinaties. 

DEEL HET