ConFoot nu geschikt voor 30 ton

ConFoot, de verwisselbare containerpoten zijn er nu in een uitvoering met een hoger draagvermogen. Per vier poten bedraagt het draagvermogen nu 30 ton totaalgewicht.

Vraag uit de markt heeft geleid tot de ontwikkeling van ConFoot poten met een hoger draagvermogen. De huidige uitvoering was goedgekeurd voor containers tot 26 ton en dat bleek vaak onvoldoende.

Verder zijn er voortaan twee versies leverbaar. Zo is er de CFP uitvoering voor containers die aan een dock geladen of gelost worden. Deze uitvoering maakt het mogelijk om de deuren 270 graden te openen waardoor aandocken eenvoudig is. Doordat de container nu aansluit aan het dock kan zelfs heftruck belading plaatsvinden.

De CFL uitvoering is geschikt voor containers met twistlocks die verzonken liggen ten opzichte van de zijwand van de container. Met deze verwisselbare containerpoten kan één persoon zonder hulp van buitenaf de container op- of van een luchtgeveerde oplegger plaatsen.

ConFoot toont zijn producten tijdens Intermodal 2015 in Hamburg. Deze beurs wordt gehouden van17 tot en met 19 november aanstaande.

 

 

DEEL HET