Compacte Lintrailers voor Wigchers

Wigchers internationale transporten B.V. heeft twee nieuwe compacte, uitschuifbare Lintrailers in gebruik genomen. De semi-diepladers zijn slechts 12 meter lang waardoor ze met de lange Volvo 6x2 trekkers met kraan binnen de wettelijk toegestane afmetingen blijven. 

De 12 meter lange semi-diepladers hebben een laadvloer van 8 meter en een zwanenhals van vier meter. In uitgeschoven toestand wordt de oplegger 5,5 meter langer. De opleggers zijn uitgerust met een meesturende naloopas.

De Volvo FH 460 6x2 trekkers zijn uitgerust met een sturende sleepas. CCH in Halsteren bouwde de trucks op met een zware HMF 60-20 autolaadkraan met een capaciteit van 60 ton/meter. De werklengte van de kraan is vanuit het hart 16,86 meter.

Jaap Wigchers voert sinds 2008 samen met zijn zus Hedy Smit-Wigchers de directie. “De aanschaf van deze 2 trucks dient ter uitbreiding van onze mogelijkheden binnen het huidige wagenpark. Het sluit nauw aan bij onze bedrijfsfilosofie, waarin we veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Zo zijn zowel de trekkers, autolaadkranen en semi diepladers voorzien van de nieuwste veiligheidssystemen. De kraantrekkers zullen worden ingezet voor transportwerk in de olie- en gasindustrie en bouw.”

 

DEEL HET