Broshuis: Nieuwe website met configurator

Broshuis introduceert een nieuw webplatform dat volgens de fabrikant innovatief, interactief en persoonlijk is. Daarnaast biedt het klanten een uitgebreide service. De nieuwe website heeft volgens Broshuis een aantal unieke eigenschappen die nieuw zijn in de branche. 

Productconfigurator met richtprijzen

Met de productconfigurator kunnen klanten hun eigen Broshuis oplegger configureren en zijn de richtprijzen direct zichtbaar. Deze productconfigurator geeft klanten direct inzicht in de veel gekozen opleggers en opties. Broshuis heeft ervoor gekozen om, in alle openheid, richtprijzen te vermelden. Deze richtprijzen zullen klanten helpen bij het maken van keuzes en afwegingen tussen functionele eisen, wensen en benodigde investeringsbedragen. De komende tijd zal Broshuis het assortiment in de configurator steeds verder uitbreiden, zodat het gehele assortiment configureerbaar zal zijn.

MyBroshuis

Innovatief in de branche is uw eigen persoonlijke trailerpagina in MyBroshuis. Hierin worden onder andere ontheffingen, tekeningen, handleidingen en onderdelen van een nieuwe oplegger inzichtelijk. Daarnaast biedt MyBroshuis de volgende voordelen:

Klanten kunnen hun oplegger in bestelling 24 uur per dag volgen. Ook wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang tijdens het productieproces.

Klanten kunnen MyBroshuis ook alleen gebruiken om uw configuraties op te slaan en later nog eens te bekijken.

MyBroshuis is de persoonlijke klantomgeving waar klanten te allen tijde alle beschikbare gegevens van hun opleggers terug kunnen vinden.

DEEL HET

Meer over...