BE-Combi versterkt zijn positie in Duitsland

BE-Combi, gespecialiseerd in het vergroten van het laadvolume en de laadcapaciteit van lichte bedrijfswagens, heeft zijn positie op de Duitse markt versterkt met de oprichting van BE-Combi Deutschland GmbH. Hierdoor wordt de distributie van het innovatieve 3500Plus Systeem in Duitsland makkelijker en efficiënter.

 

BE-Combi is sinds de zomer van 2022 echt actief op de Duitse markt. Het voorlopige hoogtepunt was de IAA in Hannover, waar BE-Combi zich mocht verblijden met grote bezoekersaantallen en enorm veel interesse voor het 3500PLUS Systeem. Samen met partner Völcker + Peters zijn inmiddels al een behoorlijk aantal systemen verkocht en afgeleverd aan klanten in Duitsland.

Het efficiënte transportsysteem, het zogeheten 3500PLUS-systeem, biedt een oplossing voor bedrijven die hun bedrijfswagens een groter laadvermogen willen geven zonder dat hun chauffeurs hoeven te worden omgeschoold naar een C-rijbewijs. Door het toepassen van een kortgekoppelde oplegger, kan tot wel 5 keer meer lading kan worden vervoerd. Het systeem maakt baklengtes mogelijk tot wel 5,5 meter en kan worden geïmplementeerd op elke achterwielaangedreven lichte bedrijfswagen, ongeacht het merk.

De naam BE-Combi is een geregistreerd en beschermd handelsmerk in West-Europa, dat tevens uitstekend de activiteiten van het bedrijf weerspiegelt (BE-rijbewijs, BE-Combinatie). BE-Combi Deutschland GmbH heeft drie aandeelhouders: Jan Peters en Sascha Kramer (beiden van partner Völcker + Peters) en BE-Combi Invest B.V. Laatstgenoemde houdt een strategisch belang in dit nieuwe bedrijf.

DEEL HET