AVT Trailer partner van Alltrucks

A. van Tilburg Truck & Trailer, een servicebedrijf met diverse vestigingen in zuidwest Nederland, heeft al eerste een partnerovereenkomst gesloten met Alltrucks, het universele full service werkplaatsconcept dat wordt ondersteund door onderdelengrootheden zoals Bosch, Knorr-Bremse en ZF.

Volgens directeur Ton van Tilburg past de samenwerking uitstekend in de strategie van AVT. ''Merk onafhankelijkheid, een Europees netwerk en de kracht van Bosch, ZF en Knorr-Bremse erachter. Het gaat verder dan alleen superieure diagnose: directe toegang tot kennis, netwerk en helpdesk. Voor onze werkplaatsen zijn we, wat betreft het traileronderhoud, onderdeel van European Trailer Care. Dit specialistische netwerk op het gebied van traileronderhoud sluit naadloos aan bij Alltrucks voor het truckonderhoud. Nu kunnen we onze klanten een totaaloplossing bieden met een mooi Europees netwerk, als ultiem doel de laagste kilometer kostprijs bij maximale inzet".

Paul Wijns van Alltrucks Benelux heeft hiermee zijn eerste partnerbedrijf in de regio gevonden. ''Dit bevestigt dat er behoefte is in de bedrijfswagenwereld aan een formule zoals die van Alltrucks'', aldus Wijns, die er graag op wijst dat Alltrucks al meer dan 200 partners elders in Europa heeft. 

DEEL HET