61 opleggers voor GVT Group

GVT Group of logistics uit Tilburg heeft een stevige order geplaatst bij Jumbo-Groenewegen. In totaal gaat het om maar liefst 61 opleggers.

Het gaat onder andere om B-Double combinaties in de kleurenvan GVT bedrijven Huisman-Van der Scheur en de Gebroeders Versteijnen. De opleggers zijn uitgevoerd als twee-asser met een ondervouwende laadklep en met een meeloop-gestuurde as. Een aantal opleggers is uitgevoerd als kastenwagen. Daarnaast zijn er uitvoeringen met schuifzeilen.

Het aardige is dat de beide opleggers identiek zijn. Beide kunnen ze dus dienen als link- en als volgoplegger. Met name in de distributie is dat een groot voordeel voor de chauffeur. Die kan namelijk met beide opleggers de binnenstad in om de goederen af te leveren.

De opleggers zullen worden ingezet bij GVT Transport&Logistics in Tilburg, Greuter Logistics in Alkmaar en bij HSL Logistics in Apeldoorn. Met deze investering in nieuw materieel heeft de GVT Groep inmiddels de mijlpaal van 1000 eenheden bereikt volgens Jumbo.

 

DEEL HET