12 tons middenas semi-dieplader van Veldhuizen

Veldhuizen Wagenbouw presenteert een 12 tons middenas- oprij- aanhangwagen. Hiermee beantwoordt Veldhuizen aan de grote vraag naar oprij- vrachtwagens.

De 12-tons tandemdieplader heeft een hardhouten vloer,  twee luchtgeveerde B.P.W.-assen , 205/65R17,5” banden en een dissel met verstelbare aankoppelhoogtes, variërend tussen de 0,5,- en 1,05 m.

De tandemdieplader wordt vanouds veel gebruikt achter een zandkipper of een Unimog maar er is ook steeds meer vraag voor deze aanhangwagens voor achter landbouw tractoren. Zoals het er nu naar uitziet mogen landbouwtrekkers vanaf 1 januari 40km/h gaan rijden en dan moet de aanhanger voorzien zijn van een kenteken. Veel gebruikers kiezen daarom direct voor een aanhanger die tevens geschikt is voor gebruik achter vrachtwagens.

Veldhuizen Wagenbouw levert de nieuwe middenas-aanhangwagens met baklengtes van 6 tot 8 meter en een laadvermogen tot 9 ton. 

De tandemdieplader wordt voor het eerst getoond op de A.T.H beurs in Biddinghuizen  van 7 tot en met 10 September, stand 3.02.

DEEL HET